HOME OVER ONS CONTACT

LINTELOO  HERSTOFFERING

PROFESSIONELE HERSTOFFERING

Stoffeerfabriek.nl herstoffering van Linteloo banken
particulieren-projecten-hotels-restaurants
banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
privet jets-outdoor-(bedachter)wanden
plafonds-raamdecoratie

De stoffeerfabriek is een afdeling van Perida design. Wij zijn al meer dan 113 jaar gespecialiseerd in stoffering. Of het nu gaat om duizend restaurant stoelen of een bank van een bekend merk, wij zorgen dat uw waardevolle bezit weer helemaal eigentijds wordt. Bovendien geven de nieuwe moderne koud-schuimen een veel beter comfort terwijl de naaitechnieken ook zijn verbeterd.  Wij hebben ervaring met de herstoffering van Linteloo banken en fauteuils. Het is bekend dat dit merk nooit heeft bezuinigd op kwaliteit. Toch geven de royale zachte kussens wel eens problemen. wij adviseren u een ander type kussen te nemen met een blijvende goede vormvastheid. Wij geven 5 jaar garantie op ons werk. Stuur een foto van het Linteloo model naar info@perida.nl en u krijgt binnen 2 dagen vrijblijvend een prijsopgave voor herstoffering. Bij een herstoffering bespaart u geld (+/- 30% ten opzichte van nieuw) en door hergebruik van materialen bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Wij bekleden uw meubels naar keuze met Leer, Alcantara of stof. Alle stoffen van internationale huizen kunt u bij ons vinden. Merken die ons Atelier in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a.:
Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Harvink, Hofstede, Jori, Knoll, Koekoek, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, van Maanen, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Schuitema, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

 

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen:
Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt
(indien bekend)

- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- Prijsklasse
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.
- Stuur uw aanvraag per mail: info@perida.nl