HOME OVER ONS CONTACT

LIGNE ROSET  HERSTOFFERING

PROFESSIONELE HERSTOFFERING

Stoffeerfabriek.nl Togo herstofferen Stoffeerfabriek.nl Togo herstofferen Stoffeerfabriek.nl Togo herstofferen
particulieren-projecten-hotels-restaurants
banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
privet jets-outdoor-(bedachter)wanden
plafonds-raamdecoratie

De stoffeerfabriek is een afdeling van Perida design. Wij zijn al meer dan 113 jaar gespecialiseerd in stoffering. Of het nu gaat om duizend restaurant stoelen of een bank van een bekend merk, wij zorgen dat uw waardevolle bezit weer helemaal eigentijds wordt. Bovendien geven de nieuwe moderne koud-schuimen een veel beter comfort terwijl de naaitechnieken ook zijn verbeterd.  Vintage model Togo van Ligne Roset France is een ontwerp van Michel Ducaroy voor Ligne Roset uit 1973 en kan je terugvinden in elke toonaangevende design blog en gespecialiseerde magazines. Ligne Roset. France zelf biedt geen herstoffering aan voor beschadigde of veel gebruikte Togo's. Terwijl de goed gerenoveerde Togo's voor veel geld de wereld over gaan. Deze designklassieker verdient natuurlijk een herstoffering met respect voor het origineel. De stoffeerfabriek van Perida heeft zich gespecialiseerd in het op de juiste manier renoveren en herstofferen van model Togo. Uw Togo wordt bij ons volledig gecontroleerd. Het schuim wordt waarnodig vernieuwd. Zo kunnen we U nog jaren een perfect zit comfort garanderen. We gebruiken het origineel “Ligne Roset” label van de originele bekleding en stikken het op dedezelfde plaats op de nieuwe stoffering. De onderzijde wordt voorzien van nieuwe stof en nieuwe ritsen.   Bij een renovatie/herstoffering bent u duurzaam bezig en als we de trend volgen wordt hij steeds meer waard. Wij bekleden uw Togo naar keuze met Leer, Alcantara of stof. Alle stoffen van internationale huizen kunt u bij ons vinden. Merken die ons Atelier in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a.:
Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Harvink, Hofstede, Jori, Knoll, Koekoek, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, van Maanen, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Schuitema, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

 

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen:
Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt
(indien bekend)

- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- Prijsklasse
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.
- Stuur uw aanvraag per mail: info@perida.nl