HOME COLLECTIE PERIDA HERSTOFFERING

particulieren-projecten-hotels-restaurants
banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
bedachterwanden-plafonds-raambekleding
luxe kussens

Bij wie kunt u nu beter uw Perida laten herstofferen dan bij de mensen van Perida zelf? Wij hebben veel ervaring met herstoffering van andere merken. De meeste ervaring hebben we natuurlijk met de modellen van Perida zelf. Daarom geven wij met een gerust hart 5 jaar garantie op ons werk. Stuur de gegevens van uw Perida model naar ons op. Kunt u die niet meer vinden stuur dan een foto naar info@perida.nl samen met het toenmalige leveringsadres en jaar van levering. U ontvangt binnen 3 werkdagen vrijblijvend een prijsopgave voor herstoffering.

De stoffeerfabriek is een afdeling van Perida design. Perida is al meer dan een eeuw gespecialiseerd in stoffering en herstoffering. Of het nu gaat om duizend restaurant stoelen of een bank van een bekend merk, wij zorgen dat uw waardevolle bezit weer als nieuw wordt. Bovendien geven de nieuwe koud-schuimen een veel beter comfort terwijl de naaitechnieken zijn gemoderniseerd. 
Met een herstoffering bespaar je geld (+/- 20% ten opzichte van nieuw) en door hergebruik van materialen spaar je het milieu. Wij bekleden met Leer, Alcantara of stof. In de showroom hebben we een uitgebreide collectie stoffen van internationale huizen.

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:

Artifort, B+B Italia, Baan, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Georgetti, Jori, Knoll, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Raanhuis, Rolf Benz, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

PROFESSIONELE      HERSTOFFERING

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen:
Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt
(indien bekend)

- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 3 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.
- Stuur uw aanvraag per mail: info@perida.nl