HOME OVER ONS CONTACT DE SEDE HERSTOFFERING

Stoffeerfabriek.nl herstoffering De Sede

PROFESSIONELE HERSTOFFERING
particulieren-projecten-hotels-restaurants

banken-eetkamerstoelen-(relax)fauteuils
bedachterwanden-plafonds-raambekleding
luxe caravankussens-luxe bootkussens

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw De Sede bank of fauteuil te herstofferen?
De Stoffeerfabriek van Perida heeft al meer dan 100 jaar ervaring in stoffering en herstoffering en staat garant voor kwaliteit.
Wij weten als geen ander dat De Sede bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van hun meubels. De Sede is vooral bekend om zijn leerverwerking. Als enige in de wereld verwerken zij leer van 4 mm dik. Afgebeeld model DS600 staat tevens in het quinisbook of records vanwege de langste bank. Overigens kost de herstoffering van dit afgebeeld model , afhankelijk van de leersoort, zo'n 35000,- EUR Wij geven met een gerust hart op een herstoffering van De Sede maar liefst 5 jaar garantie op ons werk. Stuur een foto van uw De Sede model naar info@perida.nl en u ontvangt binnen 2 dagen een vrijblijvende prijsopgave voor de herstoffering.
Door te kiezen voor een herstoffering bespaart u niet alleen geld - tot wel 20% ten opzichte van de aankoop van een nieuw meubelstuk - maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig door het hergebruiken van materialen.
Wij bieden u een ruime keuze aan bekledingsopties, waaronder leer, Alcantara en stof. Bij ons vindt u stoffen van internationale huizen, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij uw stijl en smaak past.
Bovendien zorgen de nieuwe koud-schuimen voor een veel beter comfort en zijn onze naaitechnieken gemoderniseerd. Kortom, kies voor de Stoffeerfabriek van Perida en geef uw De Sede een nieuw leven!

Merken die Perida in het verleden al onder handen heeft gehad zijn o.a:

Artifort, B+B Italia, Bench, Cassina, Cor, De Sede, Durlet, Fendi, Flexform, Gelderland, Georgetti, Jori, Knoll, Label, Leolux, Linge Roset, Linteloo, Machalke, Minotti, Montis, Poltrona Frau, Rolf Benz, Vitra, Wittmann en uiteraard Perida

Andere op onze website voorkomende product- of bedrijfsnamen kunnen geregistreerde merken zijn van hun betreffende eigenaren en zijn onderworpen aan het van toepassing zijnde merken- of auteursrecht.

PROFESSIONELE      HERSTOFFERING

Herstoffering offerte/ prijsopgave aanvragen. Stuur ons per email foto's van uw bank of stoel en vermeldt:
- Uw Naam
- Uw woonplaats
- Merk/Modelnaam
- Datum Aanschaf
- Aantal stoelen/banken (zo mogelijk breedte maten)
- Prijsklasse
- U vraagt herstoffering in Leer of Stof of Alcantara

U krijgt van ons binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een richtprijs.    info@perida.nl